Een lang gekoesterde wens: het schrijven van een boek.
Ik was ooit al eens begonnen, maar er was nooit echt noodzaak.
Nu is die noodzaak er wel.
In juli 2021 overleed mijn vader, ruim drie jaar later, in september 2023 overleed mijn moeder. Wat overblijft is een lege plek van in mijn lijf die maar niet opgevuld lijkt te worden. Natuurlijk zijn er mooie herinneringen en foto’s. Maar er zijn ook vragen. Helaas zullen veel vragen onbeantwoord blijven.
Mijn vader komt uit Marokko (naturaliseerde in 1984). Mijn moeder komt uit Nederland. Natuurlijk kregen zij te maken met verschillen in cultuur. Met onbegrip en met vooroordelen. Maar de basis was altijd de liefde. Onvoorwaardelijke liefde tussen twee mensen. Hoe mooi is dat?
Dat verhaal moet verteld worden.
Een roman over Ollie en Janna.
Wordt vervolgd!
Samira
info@puursamira.nl