Één ding is zeker: als je gaat netwerken moet je sociale oogkleppen opzetten. Nu ben ik persoonlijk niet echt bang mezelf te laten zien op sociale media, maar onder het mom van MPN geef ik mij nu virtueel helemaal bloot. Het begon bij het stalken van familieleden, vrienden, collega’s, kennissen en vage kennissen. Daarna kwamen de vreemden. Ondernemers, dat wel. Startende ondernemers, doorgewinterde ondernemers. Goede ondernemers, lerende ondernemers, kortom: iedereen met een KvK´tje was de Sjaak.

En het gaat goed! Er gaat veel tijd in zitten, we zijn inmiddels bijna fulltime bezig met MPN.

Er zijn natuurlijk ook tegenvallers. En daarvan proberen wij te leren. Sterker te worden. En dan is het goed, dat we samen zijn. Esther en ik. We zijn een goed duo, dat blijkt. Als de één een nerveous breakdown krijgt, trekken we elkaar uit de put en zorgen we ervoor dat we weer sterk staan en de positiviteit hervinden.

Het is zaak om ons netwerk te laten groeien. Om MPN naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk voor onszelf, maar zeker ook voor alle ondernemers die zich bij ons aansluiten.

Want, alles wat je aandacht geeft: groeit!
www.meerpuurnetwerken.nl

19.198 Comments