Danny K. en Dick Vrij voerden een misdaadnetwerk aan (geweld en witwassen van geld enzo). In Mexico worden afgehakte hoofden gevonden, zeker twaalf doden bij een terroristische aanslag in Parijs maar nee, allemaal niet zo erg als het grootste voorpaginanieuws van 2015 (ja nú al!) want het grootste nieuws is natuurlijk onze bollenboer Tom.

De polderhunk.

Ik ben niet zo´n TV-kijker maar hier komt aanstaande zondag verandering in. Nadat ik twee dagen de voorpagina van de Telegraaf onder mijn neus kreeg besloot ik dat ik vanaf aanstaande zondag een uur lang Yvon -naïef kletskousje- Jaspers ga tolereren.

De krant komt met nieuws waar (zo zou mijn moeder zeggen) de honden nog geen brood van lusten:
Tom is dol op vrouwen en kermissen;
Tom heeft genoeg vriendinnen versleten;
Tom heeft samengewoond;
Tom is een feestbeest.

Maar het ergste is: Tom is véel te knap voor Boer Zoekt Vrouw. Hij heeft Yvon Jaspers helemaal niet nodig. Hij kreeg maar liefst 1808 brieven. Volgens de voorpagina van de Telegraaf blijkt deze kweekhunk een echte polderplayboy.

Kortom: geen wanhopige boeren meer voor Yvon (en ons). Het is Tom met zijn guitige kuiltjes in zijn wangen, zijn Goddelijke lichaam en zijn smile to die for.

Dus mensen! Ik ben erbij, zondagavond gaat bij mij de TV aan. Op de KRO. Boer Zoekt Vrouw. Waar kan ik me opgeven als voorzitter van de Tom-fanclub? Ik ga all the way, compleet met de BZV-app, de webserie, kalmerende middelen als het kiesmoment nadert en ik wacht vol spanning op de datum van de BZV-afterparty.

Ik overweeg zelfs een lidmaatschap bij de KRO (tientje INCLUSIEF het Boer zoekt Vrouw-dagboek, met tekeningetjes en notities van Yvon Jaspers.

3,7 miljoen kijkers +1.

766 Comments

Comments are closed.