Netwerkborrel:
Mooie locatie. Een leuke groep mensen. Ondernemers. Een bouwkundige, een verzorgende, een fotograaf, een personal trainer en een investeerder. Tijdens de MPN borrel kwamen ook gisteren weer zeer verschillende ondernemers bij elkaar.

Pascal Kramer heeft om te netwerken, volgens mij, de meest perfecte openingszin die je maar kunt bedenken:

“Ik ben investeerder”.

Zijn openingszin zorgde ervoor dat ogen verder open gingen. Jasjes werden rechtgetrokken. Vrouwen deden hun schouders iets rechter. Mannen zag ik soms slikken.

Kortom: fully attention!

Volgens Wikipedia is een elevator pitch:  “een presentatiewijze van een idee voor product, service of project, van 30 seconden tot 2 minuten”. Dat is de tijd die een lift nodig heeft om van de onderste naar de bovenste verdieping te gaan.  Die term werd in eerste instantie gebruikt voor ondernemers die een idee proberen op te werpen om financiering los te krijgen. Tegenwoordig wordt de term veel gebruikt voor het netwerken, waarbij het gaat om snel duidelijk te maken wat je voor anderen kunt betekenen.

En waar Pascal gelooft- en dus investeert in ondernemers die een idee hebben; Wij geloven- en investeren al onze tijd in contacten. In ons groeiende netwerk.
In MPN. En het werkt! Investeren werkt: Netwerken werkt!
www.meerpuurnetwerken.nl

12.088 Comments