Uit onderzoek blijkt: 91% van de Nederlandse vrouwen slaapt liever in een warme pyjama dan in sexy lingerie (9%). Het doel van dit onderzoek was om te achterhalen of mannen hier hetzelfde over denken als vrouwen. Dit blijkt niet zo te zijn. Mannen hechten er niet zoveel waarde aan of vrouwen in een mooie, warme pyjama (49%) of in sexy lingerie (51%) slapen.

Uit Brits onderzoek blijkt zelfs dat mannen een pyjama juist meer sexy vinden dan kanten lingerie.

Hallo! Ik ben geen pyjama-vrouw en ik was daar trots op. Pyjama´s zijn voor kinderen tot 12 jaar. Daarna gaat de pyjama naar Polen en dan praten we weer verder. Ik slaap in mijn string, en als het van degene die naast me ligt mag, een hemdje.
Niet overdreven sexy of geil maar als je pyjama´s gewend bent is dat nog altijd reuze sexy.

Pyjama´s. Ze zouden verboden moeten worden. Komop collega-vrouw, wij willen ons toch bevallig vrouwelijk en sexy voelen? En een pyjama is nou niet echt dat wat je noemt een turn on.

En nu naar bed. Want joh, ik lig er natuurlijk niet wakker van