Weet je nog, toen Nokia top of the bill was? Dat iedereen die iets was, een Nokia had? Nokia was de bom, het eerste en laatste antwoord op mobiele telefonie, het scherpst van de snede, hét merk.

Nou ahum. Toen had ik dus al een Blackberry. Die ik soms liefkozend “Bes “ (zwarte bes) noem.

Ik ben nou eenmaal dol op nieuwe snufjes. Altijd al geweest. Je begrijpt dan ook dat ik heel graag een iPhone wil. Ik had er al lang één gehad als ik niet sinds twee jaar gruwelijk zit vastgesnoerd aan mijn contract met Hi.

MAAR: vrijdag 29 juni is het D-day! Mijn contract verloopt. Ik word bevrijd uit de verstikkende wurggreep met Hi en mag na twee lange jaren eindelijk mijn iPhone4 in de armen sluiten.

En dan denk ik dat ik hé-lemaal 2012 ben. Nou vergeet het maar. Want op het moment dat ik mijn verbintenis met mijn iPhone4 aan ga, wordt tijdens Apple’s ontwikkelaarsconferentie WWDC de iPhone 5 alweer geïntroduceerd. (Al begrijp ik niet waarom er eerst een 4S moet uitkomen alvorens de 5 maargoed, daar zal Steve zijn redenen voor gehad hebben).
Dit exemplaar schijnt overigens een transparant scherm te hebben.

Vanaf vrijdag zijn mijn iPhone en ik met elkaar verbonden door middel van een abonnement van Hi voor €44,-. En zoals Steve -MHRIP- Jobs zou zeggen:
That’s insanely Great! (By Steve Jobs )